Krepšelis

Prekių nėra

Siuntimas 0,00 €
Iš viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Produktai

Naujienlaiškis

                

Prisijungti

Abrikosų kauliukų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas, nefiltruotas

Apricot kernel oil

Prunus armeniaca


Geriausias naudoti iki 2017 12 mėn.

50ml

Skaityti plačiau

Mažesnė kaina!
3,62 €

5,17 €

(kaina sumažinta 30 %)

  • visiems odos tipams, ypač sausai, brandžiai odai, esant sausiems dermatitams;
  • suragėjusiems kulnams;
  • kasdienei mišrios odos priežiūrai;
  • po skutimosi (taip pat ir vyrams), depiliacijų;
  • sausų, pažeistų plaukų atgaivinimui, kad įgautų blizgesio ir nesišakotų;
  • mažina odos uždegimus, ramina niežėjimą, perštėjimą;
  • puikiai tinka makiažo (taip pat ir akių) nuvalymui;
  • puikus kosmetinių priemonių ingredientas, tinka kremams, losjonams, muilams gaminti;
  • puikiai tinka šveitiklių gamyboje;
  • išlygina smulkias raukšleles, ypač aplink akis.

Abrikosų kauliukų aliejus – tai labai lengvas ir vasariškas aliejus, kuris gerai susigeria į odą ir tinka visiems jos tipams. Drėkina išsausėjusią odą, mažina uždegimus, padeda nudegus saulėje.

 

Pagal Ajurvedą didina Pitos savybes, mažina Kapos ir Vatos.


Abrikosų kauliukų aliejuje gausu vitamino A - antioksidantas, kuris neleidžia odai pleiskanoti, šerpetoti, saugo odą nuo ragėjimo ir uždegimo bei toksinų ir vitamino  E - antioksidantas, kuris stabdo odos senėjimą, gerina odos išvaizdą, spalvą, neleidžia formuotis raukšlėms. Taip pat gausu mono ir polinesočiųjų riebalų rūgščių (ypač linoleino- 29,3 gr. 100 gr. aliejaus), mineralų (kalis, magnis), vitaminų A, B1, B2, B6, F, turi amigdalino.

 

Abrikosų kauliukų aliejus – kaip ir visi iš kauliukų spausti aliejai labai tinka veido priežiūrai, tiek miesto dulkių, tiek makiažo valymui. Kalbant apie veido priežiūrą, abrikosų kauliukų aliejus pasižymi priešuždegiminiu, regeneruojančiu, gaivinančiu bei stangrinančiu ir odą jauninančiu poveikiu. Kūno priežiūrai tai ypatinga priemonė kovojant su celiulitu, šis aliejus padeda odai atgauti elastingumą ir mažina jos grublėtumą. Šis aliejukas beveik bekvapis, švelniai šildantis, lengvai ir giliai įsigeriantis į odą nepalieka riebumo jausmo, o esant grublėtai ir celiulito pažeistai odai pašalina iš jos uždegimą, suminkština ir pamaitina.

Šis aliejus švelniai šildantis, beveik bekvapis, lengvai įsigeriantis į odą ir atkuriantis jos elastingumą, o esant grublėtai ir celiulito pažeistai odai pašalina iš jos uždegimą. Šis aliejus tinka visiems odos tipams, o labiausiai mišrios odos kasdienei priežiūrai. Rekomenduojama naudoti sudirgusiai, pavargusiai, pažeistai, suglebusiai, jautriai, gležnai, pernelyg anksti pradėjusiai vysti ir problemiškai odai. Taip pat puikiai tinka dehidratuotai (drėgmę praradusiai) odai ir sausiems dermatitams. Padeda nusideginus ar nusiplikinus odą.

 

Puikiai tinka naudoti raukšlių profilaktikai, ypač aplink akis. Be to, turi drėkinamųjų savybių, minkština ir maitina odą, saugo bei stangrina, veikia priešuždegimiškai, atkuria elastingumą ir gyvybingumą, ramina egzemos sukeltą niežėjimą, lėtina senėjimo procesus. Giliai įsiskverbia į odą nepalikdamas riebumo pojūčio.

 

Tinka makiažo nuvalymui, taip pat ir akių. Jei pasiilgote minkštų, žvilgančių ir švelnių plaukų - pamaitinkite juos šiuo nerafinuotu, šalto spaudimo abrikosų kauliukų aliejumi! Atgavę drėgmę plaukai taps pastebimai atgiję ir sveiki! Aliejus lengvai išsiplauna. Rekomenduojama tepti ant drėgnų plaukų, bet galima ir ant sausų,  kuo ilgiau palaikykite ir išplaukite, galite palikti nakčiai, o ryte ištrinkite galvą šampūnu.

 

Pagal Ajurvedą didina Pitos savybes, mažina Kapos ir Vatos.