Krepšelis

Prekių nėra

Siuntimas 0,00 €
Iš viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Produktai

Naujienlaiškis

                

Prisijungti

Lazdyno riešutų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas

Hazelnut oil

Corylus avellana

 

Geriausias naudoti iki  12 2017m.


Skaityti plačiau

Mažesnė kaina!
3,49 €

4,99 €

(kaina sumažinta 30 %)

  • turi apsauginį SPF filtrą todėl rekomenduojamas prieš ir po saulės vonių;
  • tinka riebios, spuoguotos ir mišrios odos kasdieninei priežiūrai;
  • sutraukia poras;
  • harmonizuoja odos riebalų susidarymą;
  • drėkina, minkština, maitina ir padeda išsaugoti skaisčią odą;
  • kasdienei paakių odos ir lūpų priežiūrai;
  • rekomenduojamas prieš ir po saulės vonių;
  • tinka masažui ypač antistresiniam, atpalaiduojamam ir anticeliulitiniam;
  • padeda kovoti su "apelsino žievelės oda" celiulitu;
  • veido odos spalvai gerinti esant išsiplėtusioms kraujagyslėms;
  • stiprina kapiliarus;
  • puiki priemonė plaukams stiprinti, skatinti jų augimą ir išlaikyti dažytų plaukų spalvą bei žvilgesį;
  • galima naudoti kaip lupų vazeliną.

Naudojimas: ant drėgnos odos patepkite kelis lašus, kaip kremą.

Lazdyno riešutų aliejus - švelniai gintarinės spalvos, riešutų kvapo. Jame gausu E ir B grupės vitaminų, ypač daug mineralinių medžiagų - kalcio, fosforo, magnio ir kalio.

 

Lengvai absorbuojamas, itin tinka riebios, spuoguotos,  mišrios odos priežiūrai, vienas iš veiksmingiausių riebalų išsiskyrimą reguliuojančių aliejų. Sutraukia poras, drėkina, minkština, maitina taip išlaikydamas skaisčią odą. Turi apsauginį SPF filtrą todėl rekomenduojamas prieš ir po saulės vonių.

 

Taip pat rekomenduojama naudoti kovai su "apelsino žievelės oda" (celiulitu). Harmonizuoja odos riebalų susidarymą. 

 

Rekomenduojamas masažams ypač antistresiniams, atpalaiduojamiems ir anticeliulitiniams, bei kaip bazinis aliejus aromaterapijoje. 

 

Puiki priemonė plaukams stiprinti bei jų augimui skatinti ir išlaikyti dažytų plaukų spalvą. Ištepkite plaukus nedideliu kiekiu ir palaikykite 20min ar ilgiau. Išplaukite kaip įprastai, geriausia su natūraliu šampūnu.

 

Dėl savo išskirtinių savybių tinka veido odos spalvai gerinti esant išsiplėtusioms kraujagyslėms Abscesams (pūliniams) ir inkštirams gydyti, bei stiprina kapiliarus. Tinka kasdienei paakių odos ir lūpų priežiūrai. Suminkština ir atgaivina suskeldėjusias lūpas. 

 

Šis aliejus yra naudojamas daugelyje kosmetikos produktų, tokių kaip kremai, losjonai ir muilai.

 

Naudojimas: ant drėgnos odos patepkite kelis lašus, kaip kremą.