Krepšelis

Prekių nėra

Siuntimas 0,00 €
Iš viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Produktai

Naujienlaiškis

                

Prisijungti

Ricinos aliejus 30/50/100ml

Šalto spaudimo, nerafinuotas

castor oil

Ricinus communis

 

Geriausias naudoti iki 12 2018 hm.

Skaityti plačiau


4,92 €

Paskutinė prekė!

  • apsauga nuo saulės 6 spf;
  • smulkių raukšlelių lyginimui, maitinimui, drėkinimui, odos minkštinimui;
  • jautrios odos priežiūrai, naikina pigmentines dėmes, mažina įvairios kilmės odos darinius: karpas, odos ataugas, randus;
  • pigmentinių dėmių naikinimui;
  • norint išvengti strijų susidarymo;
  • blakstienų, antakių priežiūrai, padeda atgaivinti pažeistas blakstienas nuo kasdienio tušo naudojimo, ar antakius nuo cheminio dažymo;
  • makiažo valymui (stenkitės, kad nepatektų į akis, nes ims graužti);
  • sergant hemorojumi (naudoti išoriškai);
  • žarnyno laisvinimui, mažina žarnyno uždegimą;
  • randų, likusių po chirurginės intervencijos ar nudegimų, mažinimui;
  • nuo artrito, sąnarių tinimo;
  • esant padidėjusiems limfmazgiams, reikia dėti šiltus ricinos aliejaus kompresus;
  • esant apatinės nugaros dalies, sąnarių skausmams (dėti kompresus);
  • pleiskanų naikinimui, apsaugai nuo žvynelinės, bakterijų bei virusų;
  • slenkant plaukams.


Pastaba! Nenaudoti nėštumo metu!


Ricinos aliejus gaunamas iš ricinmedžio, kuris savo tėvynėje Etiopijoje (rytų Afrika) užauga iki 8–12 metrų. Iš ricinos spaudžiamas aliejus, kuris naudojamas odos, antakių, blakstienų, plaukų priežiūrai. Riciną kosmetikoje panaudoti sugalvojo egiptiečiai, kurie surinkę ricinos sėklas spausdavo aliejų.

 

Ricinų aliejus efektyviai lygina smulkias raukšleles, maitina, drėkina, minkština odą, tinka jautrios odos priežiūrai, naikina pigmentines dėmes, mažina įvairios kilmės odos darinius: karpas, odos ataugas, randus, padeda išvengti strijų susidarymo, naikina pleiskanas, apsaugo nuo žvynelinės, gydo bakterijų bei virusų sukeltas ligas, padeda sergant hemorojumi (naudoti išoriškai), gydo randus likusius po chirurginės intervencijos ar nudegimų, slopina niežulį, padeda gydant artritą, mažina sąnarių tinimą, skausmą, naudingas sergant tulžies pūslės ligomis, padeda esant padidėjusiems limfmazgiams. Ypatingai rekomenduojamas blakstienų, antakių priežiūrai. Ricinos šalto spaudimo, nerafinuotas aliejus padeda atgaivinti pažeistas blakstienas nuo kasdienio tušo naudojimo, ar antakius nuo cheminių dažymų. Puikus makiažo valiklis, stenkitės, kad nepatektų į akis, nes ims graužti. Stabdo plaukų slinkimą ir stiprina plaukus.

 

Šilti ricinos aliejaus kompresai pasižymi itin geru limfos valymu esant padidėjusiems limfmazgiams, padeda sumažinti depresiją ir nuolatinį nuovargio jausmą,  taip patesant apatinės nugaros dalies ar sąnarių skausmams mažinti. Gydo bakterijų bei virusų sukeltas ligas. Padeda sergant hemorojumi (naudoti išoriškai). Slopina niežulį. Valo organizmą nuo toksinų. 


Pastaba! Nenaudoti nėštumo metu!

Kai stipriai slenka plaukai:

Sumaišykite vienodomis dalimis ricinų aliejų ir spiritą, įtrinkite šiuo mišiniu plaukų šaknis ir palaikiusios 1-2 valandas išplaukite su šampūnu. Perskalavimui į vandenį įpilkite natūralias citrinos sultis arba acto.

 

Plaukų stiprinimui:

Du valgomus šaukštus šviežių svogūnų sulčių sumaišykite su tokiu pačiu kiekiu ricinų aliejaus. Įtrinkite galvą, apsukite celofanu ir storu rankšluosčiu, palaikykite 30-40 minučių, o paskui gerai perplaukite šampūnu.

 

Pastaba! Nenaudoti nėštumo metu!