Krepšelis

Prekių nėra

Siuntimas 0,00 €
Iš viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Produktai

Naujienlaiškis

                

Prisijungti

Kokoso riešutų aliejus

Kokoso riešutų aliejus

Šalto spaudimo, nerafinuotas (Extra Virghin, Indija), nedozodoruotas

Coconut Butter 

Ingredient: Cocos nucifera 

Geriausias naudoti iki 06 2019m.

Skaityti plačiau


3,99 €

  • plaukų galiukams, kaukėms bei pleiskanų naikinimui; 
  • odos priežiūrai nuo išsausėjimo, raukšlių;
  • gerina egzemos, dermatito ar žvynelinės paveiktos odos būklę;
  • normaliai, sausai, brandžiai odai;
  • kaip kūno pienelis;
  • po depiliacijų, vyrams po skutimosi;
  • šlapių plaukų efektui sukurti-netepkite prie šaknų;
  • masažams;
  • sudedamoji kremų, losjonų, muilų ir kitų kosmetinių gaminių dalis;
  • saulės „vonioms“ prieš ir po deginimosi. Apsauga nuo UV spindulių iki 2 SPF. Įdegis taps lygesnis ir išliks ilgesnį laiką. 

Tai yra 100% organinis, nerafinuotas šalto spaudimo kokosų sviestas. Kokosų sviestas/aliejus yra baltas, kvepia labai švelniai - šviežiu kokosų pieneliu. Baltos spalvos nerafinuotas ir nedezodoruotas kokosų riešutų aliejus yra kietas, skystėja prie 25C, užtepus ant odos ar tarp delnų akimirksniu išsilydo. Iki 24º C būna balkšvos spalvos ir kietas, virš – bespalvis, skystas. Gausu vidutinio grandinės ilgumo riebiųjų rūgščių, kurių dauguma yra sočiosios rūgštys (apie 92 %).

 

Šis aliejus tinkamas visų odų tipams. Jame yra laurino rūgšties, giminingos odos sebumui ir plaukų proteinų struktūrai. Kokosų sviestas padeda pašalinti mirusias odos epidermio ląsteles, todėl oda tampa lygesnė, švelnesnė, skaistesnė ir labiau spindinti. Įsiskverbdamas į gilesnius odos sluoksnius stiprina poodinius audinius ir stabdo odos senėjimo reiškinius. Šis sviestas ypač gerai drėkina odą! Skatina odos regeneracijos procesus ir sugrąžina odai jaunatvišką išvaizdą. 

 

Tinka visų tipų odai: sausai, pleiskanotai ir riebiai, bet ypač naudingas brandžios, jautrios, sudirgintos, senstančios bei vystančios odos priežiūrai. Šio nuostabaus aliejaus savybės: antioksidacinis, minkštinantis, drėkinantis, priešuždegiminis, antimikrobinis, regeneracinis, aktyvinantis kraujo cirkuliaciją, padeda greičiau gyti žaizdoms ir nudegimams, tinka egzemos ir žvynelinės pažeistai odai, saugo odą nuo skeldėjimo. Gerina jos tekstūrą, ją lyginą ir suteikia elastingumą. Labai lengvai yra nuvalomas akių makiažas. Lėtina raukšlių formavimąsi, gerina kraujodarą ir medžiagų apykaitą, skatina audinių atsinaujinimą, naudojamas odos sausėjimo bei senėjimo profilaktikai, skatina epidermio stiprumą, normalizuoja odos drėgmės balansą. Švelnina odą, turi žaizdas gijimą greitinantį poveikį, gydo saulės nudegintą ar soliariumų bei dermatito pažeistą odą.


Ypač labai paplitęs kokosų aliejus plaukų priežiūrai: stiprina silpnus plaukus, skatina jų augimą.

Kokosų aliejus gali būti naudojamas grynu pavidalu ar mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus su naturaliais eteriniais aliejais bei paruoštų kosmetinių priemonių – kremų, kaukių, šampūnų, balzamų praturtinimui natūraliu aliejumi. 

Kokosų aliejus naudojamas veido, kaklo, krūtinės, taip pat ir viso kūno masažui, ypač tinka sausai odai po maudymosi. Jis greitai įsigeria ir oda tampa aksominė.

Taip pat puikiai tinka po skutimosi ar depiliacijų (ir vyrams, ir moterims) 

 

Kokosų aliejus tinka kaip įdegio aliejus – tepti odą prieš tepantis saulės filtrais. Įsigėręs kokosų aliejus sudarys papildomą barjerą žalojantiems UV spinduliams ir laisvujų radikalų atsiradimui, tad oda išliks stangresnė, įdegis – tolygesnis ir ilgesnis. Po saulės „vonių“ su kokosų nerafinuotu aliejumi sudrėkinsite ir pamaitinsite sudirgintą odą.

 

Kokosų aliejumi galite išsitepti kūną po maudynių vonioje vietoje įprasto kūno pienelio, jis sudrėkins ir suminkštins jūsų odą, o lengvas kokosų aromatas pavergs jūsų širdis ir jūs nebenorėsite atsisakyti šio malonaus įpročio. Kokosų aliejus, nepalikdamas nemalonaus riebumo pojūčio, puikiai įsigeria į odą, todėl oda tampa glotni ir minkšta.

 

Išlipusios iš dušo ar vonios tuoj pat, dar vandens lašeliams nenudžiūvus, palepinkite kūną šiuo aliejumi. Pro atviras poras aliejus keliaus tiesiai link tikslo.
Prieš saulės vonias įtrinkite odą – tai papildomas UV spindulių filtras, o po saulės – gurkšnis drėgmės.
Lengvai ištepkite sausus ir pažeistus plaukus, ypač jų galiukus ir palikite per naktį ar mažiausiai 10 min. Ištrenkite galvą, kaip įprastai Plaukai bus glotnūs ir sveikesni.
 

Kokios yra saugios laikymo sąlygos?

Geriausia tamsaus stiklo indelyje arba saugi plastmasė, kuri neskiria kenksmingų medžiagų, daugiau apie plastmasės poveikį galite skaityti čia