Krepšelis

Prekių nėra

Siuntimas 0,00 €
Iš viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Produktai

Naujienlaiškis

                

Prisijungti

Cinko oksidas 10gr

Cinko oksidas 10gr

Cinko oksidas 10gr.


Ingredient: Zine oxide

Geriausias naudoti iki pabaigos: 2017 06 mėn.



Skaityti plačiau


1,16 €

Cinko oksidas beveik netirpsta vandenyje, bet tirpsta rūgštyse ir bazėse.

Cinko oksidas padeda apsaugoti odą nuo saulės spindulių (UVA) atspindėdama ir išsklaidydama spindulius. Cinko oksidas sumažina ir užkerta kelią saulės nudegimams ir priešlaikiniam odos senėjimui, sumažinant odos vėžio riziką.  Turi antibakterinių savybių.

Cinko oksidas taip naudojamas priemonėse nuo vystyklų bėrimo, kosmetikos bei asmeninės priežiūros priemonėse.


Naudojamas kosmetikoje kaip baltas pigmentas, pašviesinti spalvą (darant akių šešęlius ir pan., kremuose skirtuose sudirgusiai ir probleminei odai (aknei, egzemai).


Venkite įkvepti cinko oksido dulkelių.

 

Dozavimas:

 SPF 2-5: 5%
 SPF 6-11: 10%
 SPF 12-19: 15%

 SPF 20: 25%